Hopp til hovedinnholdet

Ho elsker meg, hvordan skal jeg fortelle at jeg ikke liker henne?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

heij jeg trenger virkelig hjelp det er en jente på 16 år som elsker meg veldig godt men jeg vil si til henne at jeg ikke liker ho men vil ikke såre ho vil gjøre det på en bra måte noen tips?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Noen ganger virker det som om det er best å ikke si noe for å unngå å såre en person, men ofte er det lurt å gjøre nettop omvendt! Hvis du er 100% sikker på at hun elsker deg og du ikke elsker henne, vil det bare gjøre vondt verre å vente. Hun blir sannsynligvis bare mer og mer forelsket, og det er lurt å gi uttrykk for at du ikke føler det på samme måte for å unngå at hun får falske forhåpninger.

 

Du kan fortelle henne rett ut hva du føler. Si at du gjerne vil være venn med henne, men at du ikke liker henne på "den" måten. Dette kan uansett være litt risikofylt hvis dere skal fortsette å være venner. En mulighet er derfor å vise at du liker henne mest på den "kameratslige" måten. Du kan behandle henne som en venn i stedet for som en du er forelsket i. Hvis hun prøver å flørte med deg, bør du vise henne ta du ikke vil gjengjelde flørtingen. På denne måten viser du henne at du ikke interessert uten å si det som det er rett ut. Uansett hva du gjør er det viktig å være forsiktig og forståelsesfull for å skåne følelsene hennes.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse