Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt. Hvordan skal jeg få sagt det til han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har et temmlig stort problem... Jeg er helt sykt forelsket i en gutt som går i paralellklassen min, og jeg vet ikke hvordan jeg kan få sagt det til ham! Han er omringet av kompisene sine alle frimenuttene og egentlig ellers også, så det er aldri ett minutt alene med ham. Vi kjenner hverandre ikke i det heletatt, og har aldri snakket sammen, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg er så ekstremt forelsket i ham! Men jeg drømmer om ham hver eneste natt, og drømmer meg bort hele tiden. Og jeg kan ikke la være å se på ham. Jeg har lagt merke til at han ser på meg noen ganger også, og av og til møtes blikkene våre. En gang la jeg en lapp i skoleskapet der det sto " hei, jeg liker deg <3 hilsen hemmlig" og dagen etter leste han den høyt for alle som sto rundt ham. Han vet ennå ikke at det var jeg som skrev den, men jeg vil så gjerne at han skal være forelsket i meg også! Jeg kan rett og slett ikke leve uten ham... Og jeg håper at jeg kan få ham uten at alle blir sure, og at jeg blir avvist av ham... Har dere noen tips på hvordan jeg kan gå frem? Hilsen frustrert jente -13 år.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det å være forelsket er en fin følelse, men man blir ofte litt sjenert overfor den personen man er forelsket i. Jeg skjønner at due er redd for å fortelle han det fordi du er redd for å bli avvist. 

 

Jeg synes du skal prøve å bli kjent med han. Slå av en prat, og vær hyggelig. Hvis dere blir bedre kjent kan det bli lettere for deg å omgås han, og etterhvert fortelle hva du føler for han og det er større sjanse for at han blir forelsket i deg også, hvis ikke han er det allerede. Hvis du ikke tør å snakke med han ansikt til ansikt og når det er mange folk rundt, kan du jo for eksempel snakke til han på Facebook eller MSN isteden, og gjerne flørte litt også. Les artiklene under, så får du noen gode råd om flørting.

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse