Hopp til hovedinnholdet

hvordan være vennen hans

Jente 13 år
 

Spørsmål

Er da egentlig 12,men må bare ha hjelp. Jeg er forelska i en gutt i klassen min og har vært det i 3 år snart og jeg elsker han å ser noe virkelig spesielt i han bare det at han ikke merker meg og ikke liker meg plager meg veldig for jeg har ikke vært forelska i en så mye før. Vil i alle fall være vennen hans for jeg vet at mamma ikke vil at jeg skal ha noe forhold nå og det er jeg litt enig i.,men hallo jeg er usynlig for han tydeligvis hvordan få han til å snakke med meg. På Facebook sendte en venninne av meg hei til alle og til han,så spurte jeg hva han gjorde og det jeg ble veldig glad over var at han skrev hade bra :)) med smiletegn og at venninna mi og jeg hang med han en gang. Tror alt det er glemt for han på en måte,jeg vil ikke flørte,men hvordan være vennen hans isteden for at alle erter deg og til at du blir mobba IGJEN for en annen grunn? Vet dette er vanskelig og besvare,men takk på forhånd :))

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet!


Ta det litt med ro nå i begynnelsen. Snakk litt med ham på Facebook, skriv gjerne noe hyggelig på veggen hans fra tid til annen, men PASS PÅ å ikke være for voldsom. Prøv å legge forelskelsen litt til siden, og oppfør deg slik du ville gjort med en hvilken som helst annen du ønsket å bli venn med. På denne måten vil han huske at du er en koselig jente, men ikke føle at du er innpåsliten.

 

Blir det etter hvert slik at han også tar kontakt med deg ut fra eget initiativ, så synes jeg du kan foreslå at dere henger en dag. Da liker han jo åpenbart å snakke med deg. Ta med dere et par venner og finn på noe kult en gang dere har tid. Er dere flere vil det hele føles veldig vennskapelig ut.

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse