Hopp til hovedinnholdet

1. Hvordan kan jeg få han til å tro at jeg ikke er så irriterende? 2. Hvordan kan jeg få han til å vite at jeg liker han? 3. Hvordan kliner man? 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er håpløst forelsket i en gutt. Vi går på forskjellige skoler, men kjenner hverandre ganske godt. Vi møtes i mai 2011, og det var etter skolen hadde begynt etter sommeren vi virkelig begynte å snakke sammen. Jeg synes han er utrolig kjekk ! Jeg elsker bare måten han er på. Han er koselig, og grei å snakke med. Men problemet mitt er: Jeg ble alt for ivrig på meldinger og face, at jeg ble ALTFOR slitsomt! Jeg spurte han noen ganger om jeg var slitsom å snakke med, men han sa bare "Nei", eller "njaa, litt. Litt irriterende ;)" Men allikevel føles det ut som om han ikke syntes det var det .. Vi har møttes 5-6 ganger in real life, og det er utrolig koselig. Han har "holdt på" med ei jente ganske lenge. Men for en halv måned siden ca. så sluttet dem å "holde på". Jeg har sagt til han at vi er venner, og alt det der, men jeg føler så utrolig mye mer for han! Han er bare så herlig på alle måter! Og så har jeg aldri klina før, men det har han. Jeg føler meg så utrolig teit. Og jeg har sagt til han at jeg ikke har klina tilogmed. Og jeg blir helt utrolig rød i ansiktet når noen snakker om han til meg, og når vi møtes ogsånt. Så mine spørsmål er: 1. Hvordan kan jeg få han til å tro at jeg ikke er så irriterende? 2. Hvordan kan jeg få han til å vite at jeg liker han? 3. Hvordan kliner man? Klem ei håpløs forelsker ..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Om du slutter å være superduper på ham hele tiden, så vil han synes at du er mindre irriterende. La ham ta kontakt med deg noen ganger, i stedenfor at du skal mase på ham hele tiden!

 

Når han først tar kontakt, så vis at du liker å snakke med ham. Le og smil mye, og gi ham gjerne komplimenter når det føles naturlig. Vær også aktiv og engasjert i samtalene deres, og flørt litt med ham når dere er rundt hverandre. Les artikkelen om flørting under.

 

Når det kommer til dette med kyssing, er det ikke så mye du kan forbrede deg på. Pass bare på at du ikke spiser ham opp- det skal være et kyss. Resten må du nesten ta som det kommer!

 

Lykke til!Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse