Hopp til hovedinnholdet

han er en skikkelig "rundbrenner"

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg tror jeg begynner å like en gutt som går i klassen min.. jeg håper liksom inni meg hele tiden at han liker meg og at han ser på meg, snakker med meg osv. Jeg tror det er tegn til at jeg liker han pga det, ja.. Vi har god kjemi sammen vil jeg si, MEN han er en skikkelig "rundbrenner" for å si det sånn. Han holder alltid på med en jente i 1-2 uker, også "skifter" han. Det er det som er problemet. Jeg liker han bedre og bedre men vil ikke utsette meg for å bli brukt på den måten han driver på med.. Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

 

Jeg synes det er bra at du respekterer deg selv nok til å ikke bli "brukt", selv om det er en gutt du liker veldig godt.

 

Slik jeg ser det, har du to muligheter. Den ene er å faktisk prøve deg på ham, og fortelle ham at du er interessert. Da er du nødt til å la ham vite at du ikke har tenkt å være som de andre jentene han bare kan kvitte seg med i løpet av uken. Skal det være dere, så skal det være på ordentlig. Hvis ikke vil du ende opp knust.

 

Det andre du kan gjøre er rett og slett å forsøke å glemme ham. Dette er kanskje det vanskeligste, men du skal ikke se bort ifra at det kan være det lureste. Det er vanskelig å endre vaner, og det er slett ikke sikkert at gutten får det til med det samme. Kanskje er det til det beste at du forsøker å finne en som respekterer deg, og alltid behandler deg ordentlig.Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking