Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker en gutt, men har ikke snakket med han. Bør jeg ta kontakt?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg tror jeg liker en gutt, men har liksom aldri snakka med han... Han bor 30min fra der jeg bor og det er med tog. Jeg vet han er i ''byen'' minimum 3 ganger i uken pga han spiller fotball her. Han er også ett år eldre enn meg men har det virkelig noe å si? Jeg tenker seriøst på han 24/7! Han har en kompis som er sammen med en av de beste venninnene mine og venninna mi fortalte til han at jeg liker han.. Det er helt ok at han vet det og han har ikke sagt noe om det til han jeg liker... Men synes dere jeg burde ta kontakt med han? Ser han ikke så ofte pga. trener 8-9 ganger i uka... og hvordan burde jeg ta kontakt eventuelt? Er venn med han på facebook så er det lurt å snakke med han der? MVH lille meg...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så fint at du har funnet en du liker. Jeg synes absolutt du bør ta kontakt med han hvis du vil at det skal bli noe mellom dere, og det har ikke noe særlig å si at han er et år eldre. Å snakke til han på facebook er en fin måte å ta kontakt. Da har du tid til å tenke over hva du vil si, og det er kanskje ikke så skummelt å snakke med han der som ansikt til ansikt. Men etterhvert er det viktig at du blir kjent med han også i virkeligheten, det er da man finner ut om man virkelig liker hverandre. Jeg synes også at du etterhvert kan flørte litt med han, både direkte og på facebook, se tips til dette i artiklene under. Hvis du lurer på om han liker deg også, kan du jo etterhvert prøve å spørre ham om det, eller kanskje du kan få kjæresten til venninnen din til å "fiske" litt for deg ved å spørre han hva han synes om deg? Les som sagt artiklene under for flere tips.

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse