Hopp til hovedinnholdet

Jeg bør snakke med han, men han sier "gå vekk",og jeg blir lei meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei det er meg med kode 95a3e :) ja jeg vet jeg bør snakke med han.. men jeg greier det ikke for han er liksom sånn type som ber folk om å dra til helvete og sier "gå vekk!!!" og sånne ting.. og jeg takler ikke sånn.. blir veldig lei meg .. og jeg vil ikke gå rundt å deppe over bare det heller men jeg klarer ikke glemme han... det er liksom ingen andre som er som han! han er så spesiell .. akkurat nå fins det INGEN andre gutter som er bedre enn han !!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er forståelig at du blir lei deg og frustrert når han oppfører seg på denne måten. Men jeg synes det er viktig at du ikke tar det han sier personlig og legger for mye mening i det, for antagelig mener han det ikke på den måten. Det er vanskelig å si hvorfor han oppfører sg på denne måten. Det kan være at han er sjenert eller usikker på seg selv, men det kan også være andre grunner. Men jeg synes at hvis han fortsetter å oppføre seg på den måten når du tar kontakt, bør du prøve å komme deg over han, selv om jeg vet at det er lettere sagt enn gjort. Men når han stadig sårer deg på den måten og det går så mye inn på deg, er det nok bedre at du prøver på det og heller finner noen som oppfører seg bedre mot deg. Les artikkelen under, så kanskje du får noen gode tips.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

  
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse