Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gå videre men jeg klarer ikke! Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei , jeg er en jente på 14 år. Jeg er helt sykt forelska i en gutt , og det har jeg vært i åtte måneder nå. vi snakka masse sammen og hadde mye kontakt , vi pleide og holde hender og klemme. Men pluttselig mista vi kontakten litt. Så begynte han å snakke med venninna mi , også sa han at han likte henne litt. Og nå så sa han til bestevenninna mi at han likte meg ! Jeg ble sykt lei meg nå han likte venninna mi , men nå er jeg egentlig bare forvirra ! jeg vet ikke helt om han liker meg , men jeg liker han helt sykt ! Jeg klarer ikke tenke på andre en han . Ble sammen med en annen en gang men det føltes bare feil siden jeg tenkte bare på han . Nå vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre . Jeg vil gå videre med klarer ikke ! Og ossen skal jeg liksom få han til å like meg nå ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det jeg synes du burde gjøre er å ta kontakt med denne gutten igjen! Send han en melding og spørr om dere skal møtes en dag, eller ta kontakt på skolen først og ta det deretter skritt for skritt. Etter hvert som dere har snakket litt sammen vil han nok ikke bli overrasket om du spør om dere skal finne på noe.

 

Når du er med han burde du bare prøve å være deg selv, og på denne måten se om han liker deg for den du er! Merker du at han er flørtende og gir han deg mye oppmerksomhet på en positiv måte kan dette være et tegn på at han er interessert. Er han ikke noe spesielt flørtende derimot, og merker du at han ikke er så veldig interessert i hva du sier og gjør, tyder nok dette på at han ikke er så forelsket i deg. Likevel er det vanskelig å si helt sikkert om han liker deg eller ikke ut i fra dette. Derfor kan du jo prøve å få en venninne til å spørre han litt diskré om hvem han liker? 

 

Det at du får vite om han liker deg eller ikke gjør nok saken litt lettere. Liker han deg kan dere jo bli enda bedre kjent og fortsette å tilbringe tid med hverandre. Dersom du derimot finner ut at han ikke liker deg, vil du nok glemme han etter hvert. Som oftest interesserer man seg ikke så mye for en person hvis man får vite at personen ikke kan gjengelde følelsene dine!

 

Lykke til!

 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse