Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne Justin Biebers ekte Facebook-profil? Jeg gråter over han

Jente
 

Spørsmål

Hei. 1)Jeg er en jente som lurer veldig på hvordan jeg kan finne Justin bieber på Facebook. Ikke en sånn side, men han sin ekte facebook.. vet du/dere det? 2)Jeg er en stor fan av Justin Bieber :)<3 så stor at jeg gråter når jeg tenker på han :'( Vennene mine blir bekymret fordi jeg gråter, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til de.. det er liksom litt rart at jeg gråter fordi jeg elsker han!<3 Jeg vil gjerne ha noen tips om hvordan jeg kan si det:) Takk på forhånd. Hilsen Verden største Beliber<3<3<3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


1) Det er vanskelig å si hvordan du kan finne Justin Biebers personlige facebook-konto. Det finnes veldig mange som har laget falske profiler, og som lurer mennesker ved å si at de selv er Justin Bieber. Uansett om Justin Bieber har en ekte profil og du kommer over denne, så er det vanskelig å vite om du virkelig har funnet den ekte blant de mange falske! Jeg foreslår at du engasjerer deg i en av de mange fansidene hans. Her kan du møte andre som deler samme interesse for Justin Bieber som det du gjør. Kanskje du på denne måten får utløp for det du ønsker å dele med andre når det kommer til Justin Bieber!

 

2) For å få sagt til vennene dine at du liker Justin Bieber så mye at du noen ganger gråter, foreslår jeg at du starter med å hele tiden hinte til at du liker Justin Bieber og musikken hans. Sett på musikken hans når dere hører på musikk, vis dem sider og blader som sier noe om Justin Bieber, og oppdater dem med de nyeste fakta om Justin Bieber. Gjør du dette vil de nok skjønne at du er en stor fan av han. Deretter kan du, en gang dere er samlet flere eller bare noen få av dere, starte en samtale om dette med kjendiser. Spør om det er noen de liker spesielt godt, og om det er noen de noen gang har følt seg forelsket i! Når dere har beveget dere inn på dette temaet synes jeg du burde si det. Si at du vet det høres teit ut, men du kan jo ikke noe for det! Er de ordentlig gode venner vil de nok skjønne:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse