Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg snakke med han? Hvordan vise at jeg liker han?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Hvordan kan jeg snakke med gutten, jeg er forelsket i og hvordan kan jeg vise at jeg elsker ham.For jeg vil være sikker på, om han gjør det samme eller ikke. HVA MÅ JEG GJØRE?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


1) Start uansett med å si hei når du møter han. Å si hei er noe man kan gjøre til hvem som helst, og det er noe de aller fleste oppfatter som hyggelig. Det at du sier hei til han vil også gjøre at han tenker over hvem du er, altså at han på denne måten legger merke til deg. 

 

Når du har funnet ut litt mer om han gjelder det som sagt å havne på samme sted til samme tid for å få hilst på hverandre og for å få utvekslet et par ord. Har dere noen felles venner? Går du i klasse med en som kjenner denne gutten? Gjør litt research! Sørg deretter for å være på et sted han også er. Spiller han for eksempel fotball med noen du kjenner? Gå da tilfeldig forbi fotballbanen en dag, og hvis han er der kan du jo spørre han om han ikke kan lære deg litt. Dette er selvfølgelig kun et eksempel. Bruker du fantasien og legger du litt i det får du nok en mulighet til å snakke med han.

 

2) For å vise en person at du er forelsket, er det beste rådet jeg kan gi deg å flørte med personen slik at han skjønner du er interessert. Vær litt tullete når du omgås med han, og prøv gjerne å hinte til at du er litt forelsket. Gi han komplimenter! Du kan for eksempel si at han var fin på håret og har fine øyne, eller du kan si mer upersonlige komplimenter som at han er flink i fotball eller på skolen. Vis gutten hvem du er, og vis deg fra dine beste sider, men husk å vær deg selv!

 

3) Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan du kan se om en person er interessert i deg!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse