Hopp til hovedinnholdet

vet ikke hvordan han skal se på meg som en potensiell kjæreste og ikke venn

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en 14 år jente som liker en gutt i klasse. han sitter ved siden av med og han ertet meg ofte, men i det siste holder han seg litt unna. jeg liker han veldig godt. og han dater ofte og jentene er ganske pene. så jeg har ikke peiling jeg går rundt på skolen å sier at jeg liker noen, og da tenker jeg på ham. Jeg prøver og la han forstå at jeg liker ham. men jeg tror at han ikke liker meg fordi han pleier og be ut en jente ganske fort viss han liker henne. Og jeg er ikke noe sjenert jeg pleier og si hva jeg føler. men om dette så får jeg det ikke ut. jeg har fortalt beste venninna. Og det hjalp veldig siden hun oppmuntra meg om at jeg hadde en sjanse. men jeg tør ikke å vise at jeg liker ham på en jentete måte, fordi jeg er en gutte jente så jeg behandler han som en en gutte venn. tuller med ham erter ham kommer i dumme tulle krangler med ham. jeg er veldig forvirret for jeg vet ikke hvordan han skal se på meg som en jente som han kan tenke seg å være sammen med.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Du trenger ikke si rett ut til han hva du føler for at han skal skjønne at du er interessert. Jeg synes heller du skal prøve å flørte litt med han for å vise at du er det. Hvis du flørter med han vil han nok skjønne at du ser på han som noe mer enn en venn. 

 

Når du skal flørte med han er det et godt utgangspunkt at dere har kontakt fra før. Det at dere tuller og erter hverandre tyder på at dere kjenner hverandre litt fra før, og da er det mye lettere å flørte. Snakk med han på skolen, og spør kanskje også om dere skal møtes utenfor skolen? Når du er i nærheten av han burde du være litt tullete og i tillegg gi han mye oppmerksomhet. Gi han for eksempel komplimenter! Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man kan flørte med den man liker. Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse