Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg spørre ham om å bli sammen?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg er utrolig forelsket i en gutt i klassen min. Vi er ganske så gode venner, og kjenner hverandre godt. Jeg har likt ham i ca. 1 og et halt år nå, og vil gjerne spørre ham om å bli sammen, men hvordan skal jeg gjøre det. Jeg vet at han liker meg og han vet at jeg liker han. Vi har hatt øyekontakt flere ganger. På klasse turen så snakket vi sammen, og da sa venninna mi at jeg likte ham, så spurte hun om han likte meg og da svarte han ja! <3 Vi snakker ofte sammen på Facebook, men vi har liksom ikke så mye å snakke om der.. Hvordan skal jeg spørre ham om å bli sammen? Hva skal vi snakke om på Facebook?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Dere to har jo allerede kjempegod kontakt, så jeg synes du bare skal finne på noe med ham en dag og spørre ham da! Du vet jo at han er interessert i deg, så det er jo ikke noe å være nervøs for. Sjansen er tross alt veldig stor for at han sier ja! Hopp i det, og spør om han vil være kjæresten din. 

 

På Facebook synes jeg at dere skal snakke om litt dagligdagse ting som skole, venner og fritid. Ikke ta opp de største problemene og de dypeste følelsene over chat- det blir liksom bare teit å snakke om slikt på internett. Pluss at det fort kan bli litt rart å møte hverandre ansikt til ansikt etter sånne samtaler... Mitt råd er å holde samtalen lett og lystig på Facebook!

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse