Hopp til hovedinnholdet

Forstod han at jeg gjorde ham sjalu med vilje? Hvorfor begynte han å gråte?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei det er en gutt jeg liker og som liker meg som jeg gjorde ganske sjalu… kun fordi jeg kikket veldig mye på en annen gutt og gutten som liker meg ble så sjalu at han så nesten ut som om han kjempet med tårene… Etterpå begynte han plutselig å kikke på bestevenninnen min, mens han så forsiktig bort på meg (jeg skulle ikke merke det da) forstod han at jeg gjorde han sjalu med vilje og skulle ta igjen? Og hvorfor begynner han å gråte for at jeg ser på en annen gutt hele tiden?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg tror ikke han skjønte at du gjorde han sjalu med vilje, jeg tror han rett og slett ble såret og redd for at du liker en annen gutt. Kanskje gjorde han det samme tilbake for at du skulle skjønne hvordan det føles, kanskje han gjorde det fordi han ville ta igjen. Det høres uansett ut som om han ble litt såret, og dette er nok grunnen til at han nesten begynte å gråte. Det er ikke så lett å se personen du liker kikke mye på en annen av samme kjønn som deg selv. Han ble nok såret og redd for at du skulle velge den nye gutten ovenfor han.

 

Dersom du liker denne gutten synes jeg du skal vie han litt ekstra oppmerksomhet i tiden fremover slik at han skjønner at du liker han. Hvis ikke kan det fort være at han trekker seg unna pga han tror du ikke er interessert lenger! 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse