Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jente, men ga kos til en annen så hun ble sjalu.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei eg er forelska i ei jente og eg tro ho liker meg. men for lit sida var det ei anna jente i klassen som ville ha kos eg sa ja. eg trur ho eg er forelska i blei litt sjalu. i musikk timen på skolen så skulle vi ha noe avslutnig greier og det ver eit gutteband som ho og ei anna jente blei med i og skulle synge. Trur du ho gjorde det for å "ta igjen" for at ho andre jenta fike ein kos?? eg liker ho ikke ho eg fikk kos av

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Hvis hun du er forelsket i liker deg også, ble hun kanskje litt sjalu da du ga kos til den andre jenta. I så fall kan det jo hende at hun ble med i det bandet for å "ta igjen", men det er ikke sikkert, og det kan være andre grunner også, som at hun hadde lyst til å synge. Hvis du vil at det skal bli noe mer mellom deg og denne jenta er det lurt at du viser litt tydeligere at det er henne du liker, og ikke noen andre. Hold blikkontakt med henne, smil, snakk til henne og flørt. Ofte er det sånn at en jente blir mer interessert i en gutt hvis han viser interesse for henne også. Se flere tips til hvordan du kan gå frem i artikkelen under. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse