Hopp til hovedinnholdet

Gutt, 15, er desperat etter å få kjæreste. Kan bli kjæreste uansett kjønn

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg har et problem. Jeg vet ikke helt om det er et problem eller ikke, men det vil jeg finne ut av. Jeg blir veldig fort forelsket. Jeg har tilsammen hatt 3 kjærester, men det var på begynnelsen av barneskolen, så jeg tenker ikke på dem som skikkelige forhold. Men jeg er egentlig ganske desperat til å få meg en kjæreste. Jeg ville sagt ja til nesten hvem som helts som hadde spurt meg om å bli sammen. Samme om det er en gutt eller jente. Jeg er ikke homofil eler bifil. (så vidt jeg vet). Jeg ser på gutter som sexy, men det er bare de velltrente guttene, og jeg tror jeg syntes de er sexy på grunn av at jeg er sjalu på kroppen deres, men jeg er kanskje litt usikker på seksualiteten min. Men når det gjelder kjæreste, er det bare alderen som teller. Mellom 14 og 16 år. Hvem som helts som hadde spurt meg, vile jeg sagt ja til. Er dette et problem?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det høres mer ut som at du har et behov for bekreftelse enn at du virkelig har lyst på noen kjæreste. Det er ofte et dårlig utgangspunkt for et forhold. Men det kan være et reellt problem for deg! Hvis du tror du ville fått det bedre med en kjæreste så kan det jo kanskje være lurt å være litt på offensiven? Altså selv spørre andre, istedenfor å sitte å vente på at noen skal spørre deg.

 

Dersom du er usikker på seksualiteten din så kan det jo være godt å få snakke med noen om det. Jeg vil anbefale deg å begynne med feks. helsesøster på skolen din, eller på helsestasjon på ungdom om det finnes der du bor.

 

Jeg ønsker deg lykke til! Og fortvil ikke, du finner nok noen etterhvert! Men av og til kan det være lurt å vente!


PS. sjekk ut artiklene under!

Hilsen

 

Camilla (helsesøster)

 

i samarbeid med ung.no

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Å ikke ha kjæreste

ikke kjæreste (colourbox.com)

For mange er det rett og slett ikke rett å ha kjæreste. Kanskje er det bare ikke rett tidspunkt, kanskje har man ikke tid, eller kanskje man bare liker friheten med å være singel!?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse