Hopp til hovedinnholdet

Ex-sen min spurte om vi skulle være sammen, og jeg liker en annen gutt også

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har ett spørsmål! Det er slik: Ex-sen min har spurt om sammen igjen og jeg svarte la meg tenke også er eg ennå glad i han, mens så er det en gutt som bor 1 time unna meg (ex'n 2 timer) åsså er jeg så forelska i denne gutten som bor en time unna men han er 2 år midre og jeg vet ikke hvordan jeg skal får sagt det til ham uten at han legger misstanke på at jeg liker ham, for jeg vet ikke om han er i et forhold åsså etter jeg fikk så mange venner der vil jeg flytte dit men tørr ikke si det til mamma og pappa så hjelp meg pliss med disse 2 spørsmålene så er dere grei :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det første du burde gjøre er å finne ut av hvem av disse to guttene du faktisk har lyst til å være med! Hvis du skulle funnet på noe med en av dem i akkurat dette øyeblikket, hvem hadde du valgt? Hvem er du mest forelsket i? Dersom du finner ut at det er eksen din du helst vil være med, må du fortelle han dette. Dersom du finner ut at du liker denne andre gutten bedre, er det første du må gjøre å finne ut av om han har kjæreste. Dersom han har kjæreste burde du holde deg unna. Det er ikke så lurt å prøve å lage trøbbel for de to. 

 

Slik jeg forstod det, så lurer du på hvordan du skal fortelle gutt nr 2 at du er forelsket i han, uten at han skjønner at du liker han. Dette høres litt vanskelig ut ettersom han nok vil forstå at du liker han hvis du sier du er forelsket i han. Kanskje det beste er å være åpen med han, og rett og slett fortelle han hva du føler?

 

Når det gjelder det å flytte, er det ikke helt sikkert det er så lett for foreldrene dine å flytte til et annet sted. De er jo knyttet til stedet de bor, og kanskje har de jobb og venner de verken kan eller vil flytte fra. For at det ikke skal bli så skummelt kan du jo spørre om de ønsker å flytte, det verste som kan skje er at de sier nei. Da kan du hinte til at du ønsker å være mer der hvor vennene dine er. Da er det godt mulig de sier at dere kan dra oftere på besøk og lignende! Hvis ikke burde du si rett ut at du ønsker å besøke dem oftere. 

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse