Hopp til hovedinnholdet

Hva kan eg gjøre for å få han til å like meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Eg er en jente på 15, 16 om et par måneder. Eg har en gutt som jeg har et lite "cruch" på et bar måneder (ca 3mnd) Eg trener på sprek og blid det er der han trener også, vi treffes nesten hver gang jeg er der og trener, jeg trener sånn ca 3 ganger i uken, noen ganger mere for å se han (hihi) vi har snakket litt på chat men det er liksom ikke noe mere enn det. Det var en stund der han snakket til meg litt mye, og da tror jeg at han var litt keen på meg, men jeg tok ikke hintet før jeg leste samtalen vår nå her hinn dagen, at han faktisk snakket til meg mye i ca 1 mnd tid. Har så lyst på han, har bare lyst til å få han, har du noen tipst til hva eg kan gjøre til å får han til å like meg?? -HSF

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det høres ut som om han allerede er litt interessert! Det at han snakker med deg er et godt tegn. Jeg tror derfor du må fortsette å være deg selv, men prøv å være litt mer åpen og frampå. Når han snakker med deg, må du vise at du blir glad for å se han og av å snakke med han. Vis også interesse tilbake. Pass på at det ikke alltid er han som må ta kontakt med deg, ta også kontakt med han. Når dere for eksempel trener burde du gå bort til han og prøve å starte en samtale. Kanskje dere kan trene litt sammen? Du kan også starte samtaler med han på facebook. Kanskje dere etter hvert også kan finne på noe utenom treningen?

 

Dersom du fortsetter å være deg selv, men samtidig viser interesse tilbake, vil han forhåpentligvis bli mer interessert i deg. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse