Hopp til hovedinnholdet

Finnes det noen sikre ice breakere? Og jeg er litt forelsket i bestevenn

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg har stilt spørsmål her før om at jeg er forelsket i en jente som er veldig vanskelig å prate med jeg har enda ikke fått noe kontakt så jeg lurte på om det finnes noen sikre ice breakere lissom :D men jeg har også ett annet problem det er at jeg har fått litt følelser for bestevennen min også er jeg litt sånn usikker på hva jeg skal gjøre :D det er litt som she cud be the one :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når det gjelder bestevennen din, synes jeg du kan prøve å flørte litt med henne for å vise at du er interessert. Da kan du se på hvordan hun reagerer på denne flørtingen, og på denne måten finne ut av om hun kanskje også er interessert i deg. Dersom du merker at hun blir ukomfortabel og ikke liker det du gjør er det kanskje best hvis dere forblir venner. Dersom du derimot merker at hun flørter tilbake og liker at du flørter med henne, synes jeg du kan fortelle henne hva du føler. Vennskap er et godt utgangspunkt for et forhold, og selv om forholdet deres kan komme til å endre seg litt hvis du forteller henne det, betyr jo ikke det at det blir ødelagt. Det er også bedre å hoppe i det og ta en sjanse, enn å gå rundt og angre på hva som kunne ha blitt. Hvis du forteller henne at du liker henne, kan det være lurt å også fortelle at du setter pris på vennskapet deres og ikke ønsker å ødelegge det. 

 

Gode ice breakers kan være å rett og slett si hei, og deretter begynne å snakke. Det er ikke så ofte sjekkereplikker og lignende funker så bra, så det beste er nok å hoppe i det og på denne måten starte en samtale. Går dere på skole og i samme klasse kan gode ice breakere være å spørre om hun vet hvilket fag dere skal ha i neste time eller hva som er lekse til i morgen.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse