Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få henne til å like meg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en gutt på 13 år og jeg er utrolig forelsket i en jente som skal begynne i klassen min til ungdomskolen jeg er veldig sjenert og tørr ikke å ta kontakt det eneste stedet jeg kan møte henne er på skolen jeg lurer på hvordan jeg kan få henne til og like meg jeg er physisk stek og rask er god i nesten alle sporter untat fotball yndlings sportene mine er håndball og klatring jeg er ikke god til å flørte eller snakke med jenter så hvordan kan jeg få henne til å like meg takk på forhånd

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Hvis du ikke er så vandt med å snakke med jenter fra før av, gjelder det å starte i det små! Si for eksempel hei når du passerer dem i gangen på skolen. På denne måten kan du bevise både for dem og deg selv at du ikke er så sjenert som du skal ha det til! Vær også positiv og smil, på denne måten er det lettere for jenter å ta kontakt med deg tilbake.

 

Etter hvert som hun får vite hvem du er ved at du har sagt hei, kan du gå videre til et par kommentarer når hun for eksempel kler på seg ytterjakken før friminuttet. 

 

Etter hvert som hun vet enda bedre hvem du er, kan du begynne å starte samtaler. Du kan for eksempel starte med å psyke deg litt opp. Tenk at du er interressant, og at jenta vil snakke med nettop deg! Kom gjerne også opp med noen emner som du vet hun interesserer seg for. Dette hjelper deg med å holde en samtale gående. Ved å sakte men sikkert bevege deg inn på disse emnene, holder du også interessen hennes oppe. Kanskje dere til og med har noe til felles? Et emne det kan være lurt for deg å snakke om er sport. Dette kan du mye om, og i tillegg interesserer du deg for det noe som hjelper på flyten. Spør om hun har en favorittsport eller noe hun liker å holde på med på fritiden!

 

For å få henne til å like deg gjelder det å være den beste versjonen av seg selv. Vær snill, hyggelig og morsom, og by på deg selv slik at hun blir kjent med hvem du er. Da er det opp til henne å bestemme seg for om hun liker deg eller ikke.

 

Hvis du synes det er skummelt i starten, kan et tips være å få med deg en venn i starten! Legger ved en artikkel som kan hjelpe deg på vei.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse