Hopp til hovedinnholdet

Er sex med en tremenning incest?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en 18 år gammel gutt, som bor i Bærum. Jeg var på en hyttetur med noen kamerater på hytten min i Larvik. På nabohytten min bodde tilfeldigvis tremeninngen min. Jeg hadde langt stund, siden hun hadde studert i Bergen. Hun hadde blitt veldig fin og spesielt hadde hun fin rumpe. Jeg ble veldig kåt på rumpa og fikk følelser for henne. En kveld så valgte jeg å kastet ut bestekompissen min fra rommet vårt, for å ligge med henne. Det hele startet med at jeg begynnte å flekse og vise fram muslkene mine. Hun ble tent og det hele endte med at hun tok av seg klærne. Det endte med sex og jeg angrer ikke. Er dette Incest? Hva skal jeg gjøre? skal jeg fortelle vennene mine om dette? (jeg sa at de var retards når spurte om det) Hilsen desperat gutt på 18år, som har lappen og båtførerprøven.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Sex med en tremenning på din alder er ikke ulovlig sex eller incest.  Dette høres ut som sex dere begge vare like mye med på og da burde det ikke være noen grunn til å angre. Om du vil prate med vennene om dette eller ei, blir jo opp til deg, men jeg tenker at det er lurt å tenke seg litt om før man deler sexuelle opplevelser med andre generelt.  -Det kan lett bli sladder og ulike typer kommentarer som ikke er så positive for deg eller en partner.  -Det er jo å utlevere noe som er ganske privat, både om deg selv og om henne du hadde sex med. 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er seksuelle overgrep?

Guttehånd holder jentehånd nede

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Med seksuelle overgrep menes alle former for seksuelle krenkelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse