Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst på en kjæreste, men er veldig sjenert og trenger litt hjelp.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en gutt på 15 år som ikke lenger har lyst til og være "ensom" Jeg har lyst til og treffe en søt jente som passer meg og som kan være med meg, jeg føler meg veldig utstøtt når det gjelder jenter... vennene mine har "damer" og det er ikke særlig gøy... :( jeg har sett mange jenter som jeg kunne tenke meg og fått lit bedre kontakt med.. men problemet mitt er at jeg er litt shy.. og jeg hater meg sev utseende messigt :( jeg har fått endel negative komentarer om utseende mitt som har gjort meg redd og bekymret mot at ingen kommer til og like meg :/ jeg hadde blitt utrolig glad viss noen kan hjelpe meg, tusen takk på forhond :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at det ikke er noe gøy at vennene dine har kjæreste og ikke du. Når man er på din alder er det mange som er sjenerte og usikre på seg selv og utseendet sitt, og det at du har fått negative kommentarer gjøre det jo ikke enklere. De som kommer med slike kommentarer og rakker ned på andre gjør ofte det fordi de selv er usikre, og det de sier er ikke nødvendigvis sant. Det er også sånn at jenter er forskjellige og liker forskjellige gutter, og det er helt sikkert flere jenter som synes du er kjekk og gjerne kunne tenkt seg å bli bedre kjent med deg. Husk på at jenter også ofte er sjenerte, og det at de ikke tar kontakt, kan være fordi de rett og slett ikke tør. Jeg synes du skal prøve å ikke bry deg om hva andre sier eller mener, men slå av en prat med de jentene du liker eller synes virker hyggelige, det synes de sikkert er koselig. Når man er sjenert, er det noe man må jobbe med, og jo fler ganger man tar kontakt med andre, jo lettere vil det bli. les artiklene under for tips til hvordan du kan gå frem.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse