Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som har kjæreste. Ok å prøve å finne han i friminutt?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hallo, jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg med noe. Dette skjedde nylig da jeg begynte på videregående skole i første klasse, jeg ble kjent med en gutt i 3.klasse og så langt har jeg funnet ut at vi har samme interesse noe som gjør at samtalene våre er ganske så bra. Men jeg har også funnet ut at han har kjæreste, da jeg fant det så føltes det ut som om all hope var ute, at jeg kunne ikke gjøre noe for at han skulle like meg like mye som jeg liker han. Etter det så føltes det ut som om jeg konkurrerer med henne uten at jeg vet hvem hun er. Jeg har på en måte en sadistisk tanke, siden de har vært sammen i nesten 2 år, skal ikke de slå opp snart? Også lurte jeg på om det er greit at jeg følger etter han, prøver å finne han i friminuttet? Vennen mine sier at jeg bruker for mye tid meg han. Men det er bare fordi jeg bryr meg om han. Hva kan jeg gjøre for å gi han et hint at jeg liker han?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dersom han virker lykkelig i det forholdet han allerede er i synes jeg ikke du skal prøve å bryte opp dette forhodet. Dersom du tror du kan være venn med han uten å la følelsene ta overhånd synes jeg godt du kan snakke med han slik som du gjør nå. Dersom du derimot bare får lyst til å flørte med han når han er i nærtheten burde du ta litt avstand fra han. Vær på utkikk etter nye gutter som du kan forelske deg i, og da vil det kanskje bli lettere for deg å se på denne gamle flammen som en god venn. 

 

Jeg tror nok ikke det er så lurt at du følger etter han i friminuttet. Da får du rettet veldig mye fokus over på han, og jeg tror bare du blir mer forelsket av å gå og tenke på han hele tiden. 

 

Prøv derfor å rette fokuset over på andre gutter og andre ting, men dersom det virker som om han er glad i kjæresten sin og du klarer å styre følelsene dine synes jeg dere kan forbli venner.

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse