Hopp til hovedinnholdet

Jeg er glad i kjæresten min, men liker en annen gutt og.

Jente
 

Spørsmål

Hei Egentlig så er eg 12, men d var ikke der. Eg er sammen med en som er 14 og vi er kjempe gla i hværandre<3 Men eg har et problem og det er: Eg like en annen gutt som bor nermer her ca.15 min og han er bynt på vidregående. Kjæresten min vet det ikke og eg snakke mye med han eldste gutten. Hva skal eg gjøre? 1. Dumpe kjæresten og gå for Han eg like.+ 2. Bare være god venn med Han eg like+ 3. eller, skal eg dumpe han eg like??? Svar fort Pliiz;)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er litt vanskelig for meg å gi deg et konkret svar på dette siden jeg ikke vet hvilken gutt du liker best, og det er dette jeg tror du må finne ut av. Hvem vil du helst være med? Dette er det bare du som kan finne ut av. Trenger du hjelp kan du jo forklare situasjonen til en venn og høre hvem han/hun synes det høres ut som du liker best.

 

Uansett hva du velger er det viktig at du går 100% inn for et forhold med denne personen, og ikke holder litt sånn halvveis på med begge to. Det er for eksempel ikke noe hyggelig for kjæresten din hvis han finner ut av at du egentlig liker en annen gutt samtidig som du er sammen med han!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse