Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ham veldig godt og jeg vil bli bedre kjent med ham, men jeg tør ikke å prate med ham!!!!

 

Spørsmål
Hallo:) Det er en gutt i klassen min som har vært forelsket i meg i over 1år. Ca. 1 år siden fikk jeg vite at han liker meg. Men det skjedde ikke noe spesielt. Da begge begynte i 9. ble det litt mer spennende..
Først trodde jeg at han ikke var noe interresert i meg lenger, men jeg tok feil. Plutselig en dag så jeg i hans retning (mot vinduet for å se ute). Da så jeg på han og han så på meg også. Jeg har testet ham ut i flere uker. Vi har hatt en del blikk-kontakt og gjør det forsatt. Vi småtøyser litt(veldig sjelden). Vi er begge sjenerte og vi tør ikke å snakke med hverandre. Vi er ganske like blant følelser,.. Men han kan også være litt frekk mot meg og da blir jeg såret. Jeg liker ham veldig godt og jeg vil bli bedre kjent med ham, men jeg tør ikke å prate med ham!!!! Det er mange i klassen som sier at vi er skapt for hverandre. Han er ganske populær blant jenter og gutter(mest over gutter) og jeg er populær blant gutter. Jeg blir så sjalu hver gang han snakker med en annen jente, men det skjer sjelden. Han blir sur på meg når jeg snakker med de populære guttene. Er det noe jeg kan gjøre???
Hilsen fra en VELDIG sjenert jente!!! Takk på forhånd
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er jo tydelig at dere liker hverandre, og dersom du ønsker at det skal skje noe tror jeg nok at du må ta litt initiativ. Du må bare manne deg opp og prøve.....Jeg synes at dere har begynt bra. Blikk kontakt er en fin måte å flørte på, neste skritt er å prøve og si hei. Jeg legger ved en artikkel hvor du kan få svar på spørsmålene dine om hva du kan gjøre for å bli sammen/ kjent med denne gutten.
Ønsker deg masse lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Kva veit du om bustad og flytting?

Kan utleigar sette opp husleiga når som helst?