Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg fortelle han at jeg fortsatt liker han?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg er en jente på 17 år som er veldig forelsket i en gutt og har vært det i over 6 mnd nå. Jeg møter han og snakker med han hver dag, så det er ikke så lett å legge han bak seg. Jeg har fortalt han en gang for 5 mnd siden at jeg likte han, men han viste ikke noe særlig gjensidig interesse fordi han ikke ville ødelegge vennskapet. Jeg er fremdeles forelsket i han, og lurer på om jeg burde fortelle han at jeg fremdeles liker han, eller om det blir oppfattet som mas og at han ikke lenger vil være med meg som venn heller? Noen ganger virker det som om han gir meg noen små hint om at han kanskje liker meg, men jeg er usikker på om han faktisk gjør det eller om det bare er jeg som legger for mye i det siden jeg vil at han skal gjøre det... Håper på svar. Hilsen fortvilet jente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at det ikke er så lett å vite hva du skal gjøre, spesielt når du er usikker på om denne gutten kanskje liker deg eller ikke. Og det er forståelig at du er redd for å ødelegge vennskapet ved å mase. Jeg tenker at når det er så lenge siden du fortalte han at du likte han, er det ikke masete å forteller det igjen, så når du er så usikker er det kanskje det beste å gjøre. Ta en prat med han hvor du sier at du ikke ønsker å ødelegge vennskapet deres, men at du fortsatt har følelser for han og er litt usikker på hvordan han tenker om det, og om han også er interessert. Da får du et svar, og det er ofte bedre enn å gå rundt og lure. Hvis han svare at han er interessert i deg er jo det flott, og hvis han ikke er det, vil det kanskje bli enklere for deg å kommer over han når du vet det.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse