Hopp til hovedinnholdet

jeg er en gutt på 17 år som er veldig forelska i en jente på 16 år...

 

Spørsmål
Hei, jeg er en gutt på 17 år som er veldig forelska i en jente på 16 år. En av kameratene mine sier at ho liker meg, men jeg vet ikke helt om ho gjør det enda.Men jeg skal møte ho om 2-3 dager, men jeg vet ikke helt hva jeg skal si til ho, når det kommer til det punktet, der jeg vil prøve å fortelle om det er noe imellom oss. Kan du Hjelpe meg med det ?? Har tross alt kjent ho i 5måneder. men noe jeg lurer på, er at hvis ho hadde vært veldig glad imeg, ville ikke ho også sent meg meldinger først da? For jeg pleier som regel alltid å sende meldinger først :). Jeg er bare så glad i den jenta. Og en annen ting, jeg var jo sammen med ho på en bursdag-fest her forleden og da sattho bareog tittet på meg, tror du det kan være noe imellom oss ? Svar fort, skal snart møte ho :)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg tror at denne jenta liker deg. Måten hun satt og så på deg på festen er gjerne jenters måte å vise en gutt at de liker han. Flørteregel nummer 1, er blikk kontakt :)
Det kan virke som at denne jenta er litt sjenert og venter på at du skal ta det første steget. Fatt mot og fortell henne at du liker henne veldig godt og spør om dere skal være sammen. Spør rett ut, det er gjerne det enkleste. At det er du som sender henne medlinger først, har lite å si. Det kan igjen være det at hun er sjenert og venter på deg. Siden dere nå har kjent hverandre så lenge, tenker jeg at tiden er moden for neste skritt.
Ønsker deg masse lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om sorg?

Hvor lenge varer sorg?