Hopp til hovedinnholdet

når eg spør om å få spørre henne om nåke aleine så smiler hun og går vekk

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Eg er edge klieg 12år men eg er vill etter ein jente som er blond Hun smiler og liksam øynebrynene star litt pop når Hun ser meg og eg tørr ikkje å spørre henne lamed venindene Hennes når eg spør on å få spørre henne on nåke aleine så smiler Hun å går Vekk hva skal eg jøre eg ville ha dødd for henne

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg skjønner at det ikke er så kult å snakke om de tingene foran alle venninnene hennes. Om du ikke får snakket med henne på tomannshånd når dere møtes på skolen, er det kanskje en idé å tekste henne og spørre om dere kan treffes en gang, bare dere to. Sier hun ja til en slik avtale er det mye større sjanse for at dere faktisk får det til å skje enn om du bare haler tak i henne når hun er sammen med venninnene sine. 

 

Du trenger heller ikke spørre om dere skal være kjærester helt med en gang- det kan være veldig greit å finne ut av "hvor man ligger i landet" først. Fortell henne at du er interessert, og hør litt hva hun føler. Kunne hun kanskje tenke seg å tilbringe litt mer tid med deg fremover? Spør, og se hvordan hun reagerer! Så kan du ta det derfra- er hun interessert er det jo bare å flørte i vei:) 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse