Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig han liker meg litt? Eller er det bare fyll og tull?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er litt forvirret. Ihvertfall så er det denne gutten som jeg har hooket opp med på flere fester, samme gutten hver gang. Vi har god kjemi og alt sånt der, og jeg har begynt å tenke ekstra mye på han, problemet er bare at vi ikke snakker sammen eller er sammen når vi ikke er på fest. Så jeg lurte egentlig bare på om han kan kanskje kan like meg litt? Siden det er alltid han som begynner å kline eller om han bare syns jeg er fin? Han kaller meg hans klinekompis og han har spurt meg om jeg syns han er flink til å kline osv, så høres dette ut som han liker meg eller om det bare er fyll og tull?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Når dere har kysset så mange ganger, så er det jo ikke helt tilfeldig. Om han liker deg er vanskelig å si, men jeg tør å påstå at han hvertfall er interessert. 

 

Jeg synes du kan si hei til han på facebook en gang. Spør hvordan det går, og hva han driver med for tiden. Dersom han viser interesse og kanskje også tar kontakt med deg et par ganger, synes jeg du kan spørre han om dere skal finne på noe en dag. Dere kan jo gå på kafé, se i butikker, gå en tur å prate, møte felles venner og lignende.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol