Hopp til hovedinnholdet

Tror jeg er forelsket i tre forskjellige jenter. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hey, gutt på 13 som egetnlig har tre litt sånn idiotiske problemer egentlig! 1: Det var en jente jeg snakket masse med (GANSKE mye på facebook) og vi ble ganske gode venner og sånt, men så bare sluttet vi å holde kontakt, hun er jo to år eldre en meg og kan det være fordi jeg er 99`er, vi blir egentlig ganske mobba fordi mange av oss er så skikkelige fjortiser, og hun har liksom blitt så skikkelig populær det siste året! 2: Det er en jente fra Oslo som en kamerat inntroduserte meg for, vi ble straks mer nysgjerrige på hverandre og har sånn cirka 4000 meldinger på Facebook, men vi har bare møtt hverandre en gang, men jeg liker henne fortsatt, er det normalt? 3: Jeg er dødsforelsket i Storesøstra til bestekameraten min, hun er også to år eldre en meg, men driver å flørter skikkelig med meg, litt sånn utfordrene flørting, men det er jo SØSTRA til bestevennen min! Tips til hva jeg kan gjøre? - Forvirret gutt!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


1: Jeg synes du kan ta kontakt med henne for å sjekke om hun ønsker å snakke mer med deg. Si for eksempel hei til henne på Facebook, eller prøv å starte en samtale en gang du møter henne. Dersom hun ikke svarer på Facebook er hun nok ikke så interessert i deg, men dersom hun svarer kan det hende hun har lyst til å holde kontakten! Spesielt hvis hun selv også starter noen samtaler av og til. 

 

2: Det går ann å bli forelsket i personer man bare har møtt en gang, dette er helt vanlig. I tillegg har jo dere to snakket veldig mye sammen på Facebook, og da er det ikke noe rart at du har utviklet litt følelser for henne. Kanskje du rett og slett liker personligheten hennes veldig godt?

 

3: Det er nok lurt at du forteller vennen din at du liker søsteren hans. Da er han klar over det og slipper å føle at du går bak ryggen hans. Kanskje gir han deg til og med tillatelse til å prøve deg på henne? Dersom han derimot forteller deg at han ikke liker det synes jeg du ikke skal prøve deg på henne. Det er viktig å ta vare på vennskap, og spesielt din beste venn.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse