Hopp til hovedinnholdet

Liker en gutt, men han svarer meg frekt eller overser meldingene mine.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg begynte i 8. trinn denne høsten. Jeg møtte mange kjekke gutter, men har lagt merke til én. Jeg har sagt til han at jeg liker han, og han synes jeg er snill, hyggelig osv... Men når jeg sender meldinger til ham på mobilen, facebook osv, så svarer han kun frekt eller overser meldingene. Jeg har ikke gjort noe annet mot ham enn å prate med ham. Hva er grunnen til at han gjør dette? Er det noe feil med meg? Hilsen bekymret og trist jente :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er vanskelig for meg å si hvorfor han gjør dette. Kanskje er han redd for å gi deg feil signaler, kanskje liker han en annen? Dette er ikke godt å si. Det er ikke noe feil med deg, kanskje dere rett og slett ikke er lagd for hverandre? Det kan være tøft å innse, men noen ganger er det bare slik. Dersom han ikke er hyggelig mot deg synes jeg du skal droppe å ta kontakt med han. Dersom du har et godt øye for flere andre gutter er det ikke noe vits i å bruke tid på en gutt som ikke behandler deg bra! Jeg vil derfor råde deg til å ta kontakt med andre gutter og prøve å glemme denne gutten.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse