Hopp til hovedinnholdet

Han jeg liker flørter med andre også. Prøver han å gjøre meg sjalu?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et problem.. Jeg er forelsket i en gutt. JEG tror han liker meg også... Men problemet er at han flørter og kommenterer bilder til andre jenter på f.eks. facebook. Og jeg blir SÅ lei meg når de kommer og klemmer han og han holder rundt de. Da har de lzm hele verdenen min i deres hender på en måte:'( So crazy is this thing we call love.. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Siden jeg så han for første gang, har hjertet mitt "skips a beat" for hver gang. Tror du han prøver å få meg sjalu eller noe? Hilsen jente 14 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Når man er forelsket i noen er det vondt å se at de flørter/klemmer andre, og jeg skjønner at du blir lei deg av dette. Men som du sier kan det hende at han gjør det for å gjøre deg sjalu, eller at han ikke tenker på det som flørting på samme måte som du gjør. Du kan jo ikke gjøre noe med at han flørter med andre, så jeg tenker at det beste er at du viser interesse for og flørter med han, og ser hvordan han reagerer på det. Oftere er det jo sånn at gutter tør å vise mer følelser hvis de merker at jenta viser interesse. Se tips til flørting og tegn på at en gutt liker deg i artiklene under.

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no


 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking