Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt, men også i læreren min. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

jg er forelsket i en gutt men samtidig så tror jeg at jeg er forelsket læreren min jeg er så flau ?hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det klokeste man kan si til seg selv når man er forelsket i læreren, er at dette ALDRI kan bli noe av. Læreren er nok søt, men IKKE oppnåelig som kjæreste. En lærer kan miste jobben om man flørter med eller har et forhold til en elev. Det er viktig at du ikke gjør noe som gjør at læreren din får slike problemer.  Du må nesten prøve å tenke at denne personen er lærer, du er elev, og det kan ikke bli annerledes enn det. Hemmelige drømmer som dette kan være litt vonde når det er uoppnåelig kjærlighet, og det kan ta veldig mye av din oppmerksomhet.  Du kan selv styre følelsene noe, så si til deg selv at personen kun er lærer og omsorgsfull med deg.  Du er elev, og kan aldri bli kjæreste med læreren. Les artikkelen jeg legger ved kalt "Forelska i læreren".

 

Jeg synes heller du skal prøve deg på denne gutten du liker! Bli kjent med han, snakk med han og vis interesse. Kanskje du kan spørre om dere to kan finne på noe en dag? Les artikkelen jeg legger ved kalt "Flørteskolen" som handler om hvordan man kaprer drømmepersonen. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelska i læreren

Forelska i læreren? (ung.no)

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme både matteformler og vennedrama. Fotballtreneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Lederen på ungdomsklubben er det søteste du har sett, og eneste grunnen til at du går dit. Mange har opplevd lignende 'håpløse' forelskelser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse