Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg spørre han om å bli sammen? Jeg vet at han liker meg.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hvordan skal jeg spørre han om å bli sammen? Jeg tørr ikke gå bort til han og bare spørre. PS. jeg vet at han liker meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det finnes uliker måter å spørre om man skal være sammen på: 

 

1) Du kan spørre om dere skal finne på noe en dag, og deretter spørre om dere skal være sammen når dere for eksempel går en tur og snakker.

 

2) Du kan spørre han på chat på Facebook. Si at du liker han veldig godt, og du lurer på om dere kanskje skal bli sammen. 

 

3) Få en venn til å spørre for deg. Vennen din kan først spørre om hva han synes om deg, og dersom han svarer at han liker deg kan vennen din spørre han om han kunne tenke seg å være sammen med deg!

 

Jeg synes at det beste er å spørre denne gutten om dere skal være sammen en gang dere er alene kun dere to. Da trenger du ikke bekymre deg for at noen andre hører det. På denne måten blir det også veldig mye mer personlig, og han setter nok også pris på at du gjør det ansikt til ansikt. Det blir jo også mer romantisk?

 

Det er også lurt å kjenne personen ganske godt slik at man vet det ikke blir like ubehagelig dersom personen sier nei. Da kan dere jo bare fortsette å være venner! I ditt tilfelle er det ikke sikkert du trenger å tenke så mye på dette siden du vet at han liker deg, og da sier han forhåpentligvis ja. Det er også lurt å ha flørtet litt med personen på forhånd. Da blir ikke personen like overrasket når spørsmålet kommer!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse