Hopp til hovedinnholdet

Liker flere jenter, og vet ikke hvem jeg bør velge.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei. Er en gutt på 15 som er interrisert i jenter. Jeg tror jeg er forelsket, men i flere enn en jente. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem som er finest og den rette å spørre. Dette er et problem som jeg har hatt en god stund, og lurer på om dere har en god måte å løyse dette.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Her må du følge magefølelsen din. Hvem er det du egentlig vil være sammen med? Det er desverre bare du som kan velge dette, men det finnes jo noen tips du kan ta til hjelp. 

 

Jeg synes du skal ta deg en liten pause for å tenke litt over ting. Ta deg for eksempel en uke og tenk; Hvem er jeg mest forelsket i? Hvis jeg skulle valgt en jente uten å tenke på andre enn meg selv, hvem ville jeg helst tilbrakt tid med akkurat her og nå? Prøv deretter å ta et valg uten å tenke på hvem du bør være sammen med. Tenk heller hvem du vil være sammen med. Dersom valget er vanskelig kan du jo ta en prat med noen venner du kjenner godt. Et annet alternativ er å finne ut av om noen av disse jentene liker deg tilbake, dette kan gjøre valget enklere.


Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse