Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han til å kysse meg uten å si noe. Et blikk eller noe sånt?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år.Blir 14 i år. Jeg lurer på om det er en måte for å få noen til å kysse deg uten å si noe, det er nemlig en gutt jeg liker kjempe godt. Han er 14 år og blir 15 år. Jeg venninda mi på 13, og kjæresten til venninda mi og kompisen som jeg liker skal til kjæresten til venninda mi snart. Alle sammen skal over natte hos han. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for jeg og han jeg liker må da dele rom og seng...Vel han synes jeg er søt men jeg vet ikke om han liker liker meg. Hvis han kysser meg utenatt jeg gjøre noe spess, vil han garantert ha sex med meg den natta. Jeg har hatt sex før med ex-en min som er 16 år. Hva skal jeg gjøre? Vet du om en måte jeg kan få han til å kysse meg utenatt jeg gør noe spess...Et blikk eller noe sånt? Tusen takk for svar, elsker nettsiden <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Så fint du har funnet en du liker! Det er vanskelig å få han til å kysse deg helt uten at du gjør noe, men som du sier kan man hinte på andre måter. Blikkontakt er et godt tips. Snakk med gutten et sted dere er alene, for eksempel på kjøkkenet eller noe lignende. Flørt med han og vis tydelig at du er interessert. Se han inn i øynene og hold blikket hans, slik vil han nok skjønne at du ønsker å kysse han. Til og med når det er et par sekunders stillhet er det viktig å holde blikket. Tør du kan du også lene deg mot han!

 

Kyssing er fint og spennende, men jeg synes ikke du skal ha sex med denne gutten. Dette blir å gå litt for fort fram. Husk at du kun er 13 år, så det er ikke noe hast. Vent med dette til du er helt sikker på at dette er det riktige. Les artikkelen jeg legger ved for flere tips. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex første gang - Seksuell debut

Par i senga

Når er jeg klar for å ha sex første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse