Hopp til hovedinnholdet

jeg er drit forelska i en jente. men jeg tror ikke henne liker meg...

 

Spørsmål
hei. jeg er drit forelska i en jente. men jeg tror ikke henne liker meg:( jeg greier ikke å få henne ut av hode...... HVA SKAL JEG GJØRE!!!!! Hilsen en gutt som håper på å få svar fortest mulig
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er deilig å være forelsket, men det kan by på utfordringer også. Jeg tenker at du skal prøve å finne ut om denne jenta liker deg. Prøv med blikk kontakt, småflørt og prat litt med henne. Det viktigste er at du er deg selv, det er deg hun skal like....Jeg legger ved en artikkel som forteller deg hvordan du kan flørte og få kontakt. Les gjerne denne.
Dersom dette ikke nytter, er det ikke mye du kan gjøre. Kjærlighetssorg er en veldig vond følelse, og det tar litt tid å komme gjennom dette. Det viktigste her er og ikke mure seg inne, men finne på noe med venner slik at man kan få tankene over på noe annet. Men finn ut om hun liker deg først, det er ikke noe vits å ta alle sorger på forskudd.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om kildekritikk?

Hva er en fotnote?