Hopp til hovedinnholdet

Drømte om han, hva betyr det? Hvordan bli sammen? Liker han meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en jente på 14 år og er forelsket i en gutt i klassen min. alle vennene mine vet om det, av og ti sier de at det virker som om han liker meg. også en av vennene hans sa at jeg og han jeg liker passer sammen og at han jeg liker burde spørre meg. og da ble han jeg lkker kjempe flau det ble jeg også da, også var vi stille resten av dagen. men en gang spørte ton av mine venner om han liker meg og da sa han (ehh, Nei) og da sa de til meg at han ble kjempe flau. men ihvertfall han sitter ved siden av meg og vi snakker sammen og tuller og hjelper hverandre. av og til kan det virke at han liker meg siden vi har øyekontakt og han flørter med meg ogsånt. men adre dager er det at han er sammen med andre jenter og ikke legger merke til meg, og da virker som om han er forelsket i en av dem eller prøver å vise seg. han har sagt at jeg er søt og pen også. jeg har drømt om ham to ganger eller flere, men den ene gangen drømte jeg at vi var nesten sammen og den andre gangen drømte jeg at vi var sammen hva skal jeg gjør for å få?, liker han meg? og hva beetyr det med drømen min

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Ofte drømmer man om ting som er koblet til noe som har skjedd, noe man tenker mye på eller noe som tok opp litt av den forrige dagen din. Kanskje du tenkte på denne gutten rett før du la deg? Da er det ikke så rart at du drømte om han.

 

Ut i fra det du forteller om så høres det ut som om han er litt interessert. Det kan jo hende at han har flere jentevenner og kanskje følelser for andre også, men dette betyr jo ikke at du har en sjanse! Snakk med han som du pleier, tull med han og flørt. Vis at du er interessert. Du kan også ta kontakt på Facebook for å få snakket enda litt mer med han, og kanskje også spørre om dere skal finne på noe en dag? Ta med deg noen venner dersom det er skummelt i starten. Etter hvert kan dere være kun dere to, og da kan det være lettere å flørte og vise interesse. Les artiklene jeg legger ved kalt "20 tegn på at han/hun liker meg" og "Ung.nos flørteskole" for flere tips. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse