Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jente, men jeg lurer på om hun er forelsket i meg? 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

jeg ung. jeg er en gutt på 14 år. jeg begynnte på en privatskole for 1 halv år siden, og fått godt kontakt med en jente, vi har i det sitte vært mye med verandre på skolen og folk spør oss om vil er sammen! og vi har sakt nei begge to, etter at de har skakt det så har vi begynnt å holde rundt værandre, og for litt siden måtte jeg henne en en kveld, og så sa eg at jeg kunne følge henne hjem, og ta tokk hun hånda min til hennes, så vi holde hennder eller veien hjem til henne, og så ga jeg henne en klem, og så skysset hun meg på skinnet, og så gikk jeg hjem. og nå begynner vi å gi klem til verandre etter skolen, og vi holder hender afte, og alle på skolen spør om vi er sammen, og vi svarer nei. og på facebook skriver vi hjerte til hverandre helle tiden, men jeg er forelsket i henne, men er hun i meg?? så mitt spørsmål er om dere i ung tror at hun er forelset i meg???

 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

Det høres veldig ut som om hun er forelsket i deg også etter det du forteller. At hun vl holde hender, kysser deg på kinnet og sender hjerter til deg er alle ganske sikre tegn påa t hun flørter med deg, men kan skjønne at det er forvirrende når dere svarer nei på at dere er sammen når folk spør. 

 

Det virker som om hun er forelsket i deg, så jeg synes du burde ta sjansen på å finne det ut. Du må ikke spørre om dere skal bli sammen, men etter alt du forteller virker det allerede som om dere omtrent er et kjærestepar. Tror ikke du har noe å tape på å spørre! 

 

Jeg legger ved en artikkel om tegn på at hun liker deg også. Ta en titt og se om mye av det stemmer. 

 

Lykke til! 

 
Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse