Hopp til hovedinnholdet

er det normalt at en gutt snakker om vanskeligheter og sier hemmeligheter til en jente?Og er det vanlig at en gutt snakker med en jente om pubertet?

 

Spørsmål
Hei ! Jeg skal prøve å forklare mitt spørsmål så bra så jeg kan.
For ca 7 mnd siden møtte jeg en gutt via en god venninne.Så var det sånn at venninnen min Spurte om gutten Likte meg. Han sa ja.
Men jeg var usikker og sa etter noen uker : Du liker ikke meg.Jo,sa han. Det ble flere sånne spørsmål.Til slutt kom jo sannheten fram, at han hadde løyet.Jeg ble utrolig lei meg.

Vi var uvenner i ca 4 uker, og jeg greide ikke mere.Han var pålogget på msn og jeg sa : Sorry(For når han sa at han ikke likte meg og hadde løyet, skrev jeg at jeg hatet han)og vi snakket lenge sammen. Nå er vi bestevenner,vi vet alt om hverandre og vi stoler 110% på hverandre. Vi er glad i hverandre og sier hemmeligheter til hverandre og snakker om ting som er vanskelig sammen. Det har faktisk hendt at han har grått på skulderen min.Og jeg har grått på hannes.Vi har hverandre, og har ett utrolig godt forhold.


spørsmålet mitt er nå om det er normalt at en gutt snakker om vanskeligheter og sier hemmeligheter til en jente?Og er det vanlig at en gutt snakker med en jente om pubertet?Håper du forstår spørsmålet mitt!
PS!:Han går i 7 og jeg i 6!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Dere virker som at dere to har et godt og nært vennskap. Det er helt normalt at en gutt og en jente blir nære venner og kan snakke sammen om alt mulig. Ofte kan det være lettere for en gutt å snakke med en jente om følelser og hemmligheter, og omvendt. Jeg synes ikke at du skal tenke så mye på at dere har forskjelig kjønn, dette spiller ingen rolle og gjør bare at dere utfyller hverandre bedre. Det kan godt være at du har fått en venn for livet her. Ta godt vare på han, dere kan få god hjelp og støtte av hverandre i årene som kommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om spill?

Hva er quest?