Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker henne, men blir ertet hvis jeg forteller henne det. Hva gjør jeg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en 13 år gammel gutt som har et litt dårlig rykte når det gjelder forelskelse og diverse, og hvis noen sier ordene så ser de på meg og begynner å le. Men nå er jeg blitt UTROLIG forelsket i en som heter Pea, men jeg tør ikke si det. Hva skal jeg gjøre? Forteller jeg det, blir jeg bare ertet, og kanskje hun til å med sier nei?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dette må være irriterende. Dersom du blir ertet hvis du forteller henne det, så trenger du ikke gå rett på sak og fortelle henne at du liker henne. Hva med å heller bli kjent med henne og flørte med henne? Snakk med henne når du får muligheten, og vis på denne måten at du liker henne. Står dere for eksempel og snakker flere sammen, så kan du se litt ekstra på henne både når du selv snakker og når hun snakker. Ellers kan du jo spørre om dere skal finne på noe en dag. Da får du muligheten til å snakke med henne og flørte med henne uten å tenke på erting og andre mennesker. Jeg legger ved et par artikler som handler om forelskelse og hvordan ta kontakt med den man liker. 

 

Ellers er det viktig å ta tak i problemet hvis noen plager deg. Kanskje du skal snakke med helsesøster om dette hvis det plager deg?

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse