Hopp til hovedinnholdet

Hun likte meg etter sommerferien, tror dere hun liker meg fortsatt?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg har likt ei jente siden i fjor sommer, hun likte meg etter sommerferien, men jeg torde ikke å spørre henne, så nå har jeg tatt mot til meg og har tenkt å spørre hun, men tror dere at hun liker meg fortsatt, eller har henne gått videre, og at hun ikke har de følelsene jeg har for henne??????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Dersom hun likte deg etter sommerferien, så er det sjanse for at hun fortsatt liker deg litt, eller at hun kan begynne å like deg igjen dersom du tar opp kontakten. Du trenger ikke gå rett på sak og spørre om dere skal være sammen. Jeg synes først du skal spørre om dere skal finne på noe, og deretter finne ut av hva du gjør. Når dere er sammen burde du tenke litt over om kjemien fortsatt er der, og om dere fortsatt passer sammen.

 

Dersom dette stemmer synes jeg du kan spørre henne. Ta sjansen! Det er bedre å angre på noe man gjorde, enn å angre på at man aldri turte.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse