Hopp til hovedinnholdet

Hvordan slutte å tenke på han hele tiden?

Jente
 

Spørsmål

Hei ,jeg var på ferie for 8 uker siden og der traff jeg en gutt å vi hadde en liten sommerflørt i noen dager til han dro tilbake . Men nå klarer jeg ikke å slutte og tenke på han ,jeg tenker på han vær dag og det plager meg. Jeg vet vi to ikke kan bli sammen for vi bor alt for langt unna værandre men vi holder fortsatt litt kontakt men det føles ut som det er bare meg som vil ha kontakt for det er altid jeg som tar kontakt. Men hva skal jeg gjøre for å slutte å tenke på han hele tiden?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg legger ved et par artikler som handler om emnene du tar opp. Dersom du er sikker på at det ikke kommer til å bli noe mellom dere på grunn av avstanden, er nok det lureste å prøve å legge han bak deg ja. Spesielt dersom du føler at det alltid er du som tar kontakt. Det høres ut som om det er mer vondt enn bra for deg å ha kontakt med han. Prøv å fokusere på andre ting en periode framover, og se om dette hjelper. Vær med venner, familie og hold deg opptatt med ting du liker! Les også artiklene jeg legger ved.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse