Hopp til hovedinnholdet

Nesten hver dag sitter jeg oppe med lekser til23.30 og jeg er så sliten hver dag

 

Spørsmål
hei!
jeg er em jente 15 som har vært forelsket i en KM i klassen siden september 07.men problemet er at KM liker JM og JM liker HH. hva gjør jeg?han sier at jeg er kul og veldig hyggelig men jeg vet ikke .han snakker med meg innimellom og er veldig hyggelig mot meg .HJELP HVA GJØR JEG??

nesten hver dag sitter jeg oppe med lekser til23.30 og jeg er så sliten hver dag .det er et slags følelseskaos innimeg.hva kan jeg gjøre for og bli kvitt kaoset?og få litt bedre humør?
tusen takk på forhånd!jeg synes denne sia er kjempe bra,spesielt dette her=)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For å ta det med KM først... Jeg syns gjerne at du kan prate med med ham, flørte litt og fortsette å være hyggelig. Hvis du fortsetter å vise din positive interesse, så kan det jo være muligheter for at han trives godt med deg, og får litt mere følelser etterhvert. -Men, jeg kan jo ikke akkurat love noe, så du får prøve deg litt frem. Han høres jo ut som en hyggelig gutt som du har det fint sammen med, så fortsett med det og l tiden og din hyggelige tilstedeværelse få jobbe med saken...

I forhold til følelseskaoset ditt og slitenheten, så vil jeg aller først råde deg til å få nok søvn hver natt. Det er mange på din alder som sover altfor lite, og siden du jobber med lekser til så sent hver kveld, vil jeg også tro at det gjelder for deg. Får man underskudd på søvn, er det veldig mye det kan gå utover, og opplagthet og psyke er noen av det første. Prøv å passe på at du får minst 9 timers søvn hver natt. Det betyr jo at du må komme deg i seng senest 22.00 hver kveld og sovne raskt etter det. Det ser du kanskje på som utfordrende, men det er helt klart verdt å forsøke. -Og så vil du jo bli mer opplagt til lekser og få dem fortere unna hvis du har mer å gå på. -Og komme inn i en positiv spiral i stedet for en negativ. Gi deg selv en sjanse til å prøve dette et par uker, og jeg kan love deg effekt. -Og så spise sundt og regelmessig i tillegg, da. Hvis ting ikke bedrer seg helt av dette, kan du jo ta en prat med noen "professjonelle voksne" som sosiallærer, helsesøster eller andre for å få litt tankesorteringshjelp.

Lykke til med forelskelse og mere søvn.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Søvn er viktig!

Trøtt jente (colourbox.com)

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om økonomi?

Hva er inkasso?