Hopp til hovedinnholdet

Kan dere hjelpe meg med en gutt?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente som lurer på noe.. Det er en gutt som går i samme klasse som meg som sa til vennene hans at han liker meg. Og så sendte meg meldinger osv i ferien, men etter skolen startet igjen han sendte ikke lenger meldinger. Da det var bursdagen hans skrev jeg i veggen hans på fb og så etter det sendte han igjen en melding til meg... men etter han skjønte at jeg vet han liker meg sa han at han liker meg som venninne. Men han sa også at han blir lei seg når jeg ikke prater med han i klasse og ba meg om å prate mer med han. Jeg skjønner ikke hva han tenker på... Tidligere har vennene hans sagt at han er redd å vise følelsene hans. Jeg vet ikke hva jeg skal tro lenger... kan dere hjelpe meg?

 

Svar
Hei!

Det høres ut som om han liker deg, men at han bare er usikker. Han har jo lyst til at du skal snakke mer med han, og dette er et tegn på at han liker deg. Hvis vennene hans også forteller at han er redd for å vise følelsene sine, er jeg sikker på at han liker deg, men at han bare er redd for å vise det. Han har jo også sagt til vennene sine at han liker deg? 

Hvis du liker denne gutten synes jeg du skal vise det. Prøv å opprett øyekontakt, smil når han ser på deg og snakk med han. Dette kan kanskje få han til å føle seg tryggere, og da vil han kanskje vise at han liker deg tilbake. Kanskje han til og med spør deg? 

Lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse