Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan vi bli sammen? Det er alltid jeg som sender han melding først. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har vært forelsket i en gutt som jeg møtet på leirskole. Det er to uke siden:-) vi har nr til hverandre, men hvordan kan jeg blir sammen med han?? Jeg tør ikke å si det til han, og jeg vet ikke om han liker meg. Jeg tenker på å blir sammen med han hele tiden, jeg klare ikke å Slutte å tenke på det. Den andre probleme er at vi bor ikke nærme hverdandre, hvis vi ta bussen da ta det 20 min å komme seg hvor han bor. Så vi for ikke ser hverandre mye. Hvordan skal jeg vite at han er interessert i meg?? Jeg pleier å sende meldiger til han, men det er alltid jeg som alltid sende først. Jeg har såså lurt til å bilr sammen med han. Hvordan kan jeg og han blir sammen??? Hjelp meg please:-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

For å vite om han er interessert eller ikke kan du lese artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg". Det kan selvfølgelig ikke være så lett å vite når dere ikke møtes i virkeligheten. Derfor synes jeg du skal spørre om han ønsker å møte deg en dag. Om dere møtes et sted i midten trenger dere jo kun å reise i 10 minutter hver.

For å bli sammen med han er det beste jeg kan råde deg til å ta kontakt og prøve å bli kjent. Dette er selvfølgelig litt vanskeligere når dere ikke går på samme skole, men dersom du spør om han ønsker å møte deg er det mulig. Ta med dere noen venner de første gangene dersom det er litt skummelt. 

Les artikkelen under kalt "Ung.nos flørteskole" for tips til hvordan man kan bli sammen med drømmegutten. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse