Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en gutt som bor langt unna. Vi er familievenner, blir det rart?

Jente 14 år
 

Spørsmål

HEI DETTE KAN OG VIL BLI ET LANGT OG RART SPØRSMÅL. JEG ER FORELSKET I EN GUTT JEG HAR KJENT SIDEN JEG BLI FØDT. FORELDRENE MINE ER FADDERE PÅ HAN OG HANS FORELDRE ER FADDERE PÅ MEG. JEG BOR I BERGEN OG HAN I TRONDHEIM JEG ER 99ER OG HAN ER 97ER. JEG HAR VÆRT FORELSKET I DENNE GUTEN EN PASSE LANG PERIODE. JEG SNAKKER IKKE MED HAN VIST IKKE VI BESØKER DE ELLER OMVENT. JEG FØLER DET BILIR LITT MERKELIG OG BARE SENDE HAN ET "HEI" I FACEBOOK CHATTEN FORDI VI IKKE SNAKKER SAMMEN HAN VET JO AT JEG EKSISTERER MEN HAN TENKER IKKE PÅ MEG EN GANG HVORFOR SKAL HAN DET LIKSOM? MEN OM JEG ER KJEEEEEMPE HELDIG OG KAPRER DRØMMEGUTTEN NOE SOM JEG MEST SANSYNELG IKKE GJØR HVA SKAL JEG GJØRE DET TAR JO FLERE TIMER OG REISE FRA MEG TIL HAN OG DET KOSTER JO LITT MED FLY.. EN GRUNN TIL AT JEG IKKE TØRR OG SNAKKE MED HAN ER FORDI VI HAR KJENT HVERANDRE HELE LIVET OG DET BLIR LITT KLEINT NÅR OM HAN KOMMER MED FORELDRENE SINE OG HVA JEG SKAL SI TIL MAMMA OG PAPPA... SÅ JEG VET IKKE OM JEG SKAL PRØVE OG GLEMME DENNE GUTTEN ELLER OM JEG SKAL TA MOT TIL MEG Å SENDE HAN EN MELD PÅ FACE

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

En mulighet er selvfølgelig, som du sier, å snakkes på facebook og på denne måten finne ut av om han er forelsket i deg tilbake. Men før du bestemmer deg for å prøve å få han interessert, er det noen ting du må tenke over. Hvor langt unna hverandre bor dere? Er det realistisk å besøkes en gang i uken? Hvor ofte får dere sett hverandre? Er det så fint når dere er sammen at dette gjør opp for savnet? Eller omvendt? 

I bunn og grunn er det du som må avgjøre om du ønsker å prøve. Å være i et avstandsforhold er veldig tøft på grunn av savn, og det er dere som vet best om dere kommer til å takle dette. Et alternativ er selvfølgelig å prøve om det fungerer eller ikke, og ta det derfra. Si hei på Facebook, og se hva han sier. Kanskje synes han det er rart, og da kommer du fort til å merke at han ikke er interessert. Da tror jeg du må prøve å glemme han. Dersom han derimot viser interesse og tar kontakt tilbake, har dere en avgjørelse dere sammen må ta. Er det så hyggelig å snakke sammen og å ha kontakt at dere ønsker å være kjærester og heller ta konsekvensene av det som følger med, altså familie og avstanden mellom dere to? Eller er det mer stress enn hyggelig?

Sier du hei til han på Facebook finner du nok fort ut av dette. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og kan være utrolig kjipt. Men hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse