Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er ei jente på 17 aar som hadde sex for 3 uker siden uten kondom, men gutten kom ikke inni meg. Dagen etter blødde det litt. Kan jeg være gravid?

 

Spørsmål
Hei jeg er ei jente paa 17 aar som hadde sex for 3 uker siden uten kondaom men gutten kom ikke inni meg, dagen etter blodde det litt. naa 3 uker senere har jeg hatt en liten blodning som kommer og gaar, skulle hvert en ordentlig menstrasjon men virker ikke saan er mindre enn den pleier, kan jeg vaere gravid. ? Jeg har ingen smerter, men allikevel trodde ikke man kunne vaere gravid hvis man blodde men er ikke sikker.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er alltid en viss mulighet for å bli gravid når man ikke bruker prevensjon selv om gutten ikke kom inni. Småblødninger kan også opptre tidlig i graviditeten. Jeg tenker det kan være lurt å ta en graviditetstest for sikkerhets skyld. Du får tatt den hos helsesøster på helsestasjon for ungdom, for eksempel.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Hvor kan du få dekning hvis du skader deg på skolen?