Hopp til hovedinnholdet

Av og til føler jeg meg litt "utenfor" når jeg er sammen med andre. En følelse jeg helst vil bli kvitt. Hva kan det være?

 

Spørsmål
hei.

dette er ikkje akkurat et digert problem men litt ekkelt likevel. avogtil, eller ganske ofte i de siste egentlig,
så, når eg snakka med andre, eller bare har masse folk rundt meg, så føler eg meg liksom ikkje heilt på samme plassen som dei på en måte. som om eg e litt "utanfor" der dei er... veldi vanskeli å forklare, men veit ikkje kordan eg ska sei de på en anna måte. de e veldi merkelig, og noke eg helst ville bli kvitt. ;S noken idea om ka de kan vere for noke?

takk. [;
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Din beskrivelse er litt for diffus til å svare deg godt nok, men jeg skal prøve. Føler du at alt rundt deg virker litt uvirkelig? Jeg synes du kan prøve å snakke med noen om det og beskrive denne følelsen litt mer. Av og til hjelper bare det. Kommer følelsen når du er sammen med mange? Uansett hvordan den følelsen er, så kan du bruke noen teknikker som kan hjelpe. Du bør prøve å ikke fokusere på denne følelsen, men fokuser heller på noe helt annet. Ikke vær redd for at følelsen kommer, bare la den komme, men ikke bruk noen energi på den. Det som kommer fort, går også fort igjen. Si til deg selv at det ikke er farlig og at ingen ting kommer til å skje med deg. Denne følelsen er ikke farlig! Husk på det. Jeg tror du kan bli kvitt dette ved å ikke fokusere altfor mye på det. Om det blir for vanskelig, ta kontakt med fastlegen eller noen på ungdomshelsestasjonen.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om dine klagemuligheter?

Hvem klager du til om du mener en reklame er feilaktig?