Hopp til hovedinnholdet

Det som kommer ut av skjeden er alltid så skikkelig slimete! 

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei. Har prøvd å søke litt rundt på nett, men finner ikke helt det jeg leter etter. Hver eneste gang jeg har sex og han kommer inn i meg pleier jeg å gå på do med en gang etterpå for å presse ut sæden. Kjæresten min pleier å ha mye sæd, så dagen etter renner det alltid ut mer. Men alltid så er dette skikkelig slimete! Det er nesten lysegult i fargen og jeg kan dra ut en lang slimklase ut av meg. Det er veldig tøyelig, og noen ganger må jeg ta en qtips og grave ut restene som ikke alltid er så lett å få ut siden det er så slimete. Dette skjer hver eneste gang (dagen etter) etter sex. Hva er dette for noe? Det lukter ingenting av det. Har tenkt tanken på om det er skjeden som gjør sæden så slimete når det er inne i meg over natten. Har gått på p-pillen Loette i snart 5 år. Hilsen jente 20

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 20 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det er flott at du går på toalettet etter samleie. Neste gang kan du prøve å sitte der en en stund (uten å tisse). Sitt lett foroverbøyd og med bena litt fra hverandre. Hvis du lar vær å presse, men heller slapper av, kan det hende det kommer mer sæd ut.
 
Det er fint hvis du etterhvert også tisser når du er på toalettet. Da vil du presse, og også ha mulighet til å få ut mer av sæden. Når man har samleie kan friksjonen fra penisen føre bakterier inn i urinrøret. Når du tisser skylles eventuelle bakterier ut og man unngår urinveisinfeksjon.
 
Restene av sæden som er igjen i skjeden blander seg med utflod og skjedesekretet som produseres når du er seksuelt tent. Dette sammen kan se ut slik du beskriver. I stedet for å benytte en q-tips, som kan irritere skjedeslimhinna, anbefaler jeg at du bruker et truseinnlegg til all sæd, utflod og skjedesekret er kommet ut.
 
Jeg håper dette er til hjelp for deg.
 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse