Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal på skoleball i mars og ha på meg en kjempefin kjole. Den ene armen min er full av arr etter selvskading, vil ikke at den skal synes. Har du noen tips?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en jente på snart 16 år.
jeg skal på skoleball i marsj og gleder meg veldig , har ver å leid kjole , og gleder meg til å bruke den, men jeg har et problem , jeg har holdt på med selvskading siden jeg var tolv, så den ene armen min er ikke mye fin , har masse arr jeg hater den , og jeg vil veldig gjerne slippe at folk skal se den. jeg er somregen veldig flink til å skjule den , men på ballet vet jeg ikke hvordan jeg kan gjøre det .
har dere noen tips eller gode råd om hva jeg kan gjøre? hilsen trist jente
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så flott at du skal på ball og gleder deg til å ha på den fine kjolen din.
Selvfølgelig kan du klare å skjule armen din, da leier eller kjøper du lange blanke,stilige hansker. De rekker ofte opp til albuen og er stilig å se på. De finnes i mange farger. Jeg er litt usikker på i hvilke butikker du finner det, men tror vel nesten sikkert at du kan få tak i hanskene på steder som forhandler brudekjoler og andre selskapskjoler.
Hvis du er kreativ kan du sikkert også sy de selv, da kan du jo velge det stoffet som passer best til kjolen din. Stoff og mønster finnes i stoffbutikker.

Lykke til på ballet og ha en fantastisk kveld.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Kva veit du om alkohol? #2

Kor forbrennes alkoholen?